Voor wie

Tevreden klanten, daar doe ik het voor. Ben je benieuwd voor wie ik werk en of mijn aanpak geschikt is voor jou? Hier lees je alle ervaringen en testimonials.

Wie zijn mijn klanten?

Ik begeleid bestuurders, managers of teamleiders die hun team of organisatie vooruit willen brengen. Ze vinden werken vanuit vertrouwen, verbinding en inclusie belangrijk. In de praktijk merken ze echter dat ze veel aan het trekken zijn om iedereen mee te krijgen. Ze willen graag af van eilandjescultuur en weerstand en willen meer betrokkenheid creëren, zodat er wendbaar, duurzaam en innovatief gewerkt wordt.

Wendbaar zijn en het verschil kunnen maken, daar gaat het om.

Is Training with a Twist iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een snelle fix moet je niet bij mij zijn, want ik doe niet aan symptoombestrijding. Mijn focus ligt op duurzaam vernieuwen en verbeteren. Waarom? Omdat je daarmee een stevige basis legt waaruit je snel kunt schakelen. Met teams en medewerkers die staan te trappelen om met je mee te bouwen en eigenaarschap ervaren. Zo zetten jullie samen mooie resultaten neer. Deze mindset vind ik belangrijker dan de sector waarin je werkt.

Wil jij duurzaam vernieuwen en heb je een vraagstuk waarover je wilt sparren? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Een greep uit mijn klantenbestand

Klik op een foto voor een recensie

Vragen? Bel, mail of app me!

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met mij op. E-mails en terugbelverzoeken beantwoord ik zo snel mogelijk en een kennismaking is meestal op korte termijn geregeld.