Partners

Samenwerken betekent kennis delen en leren van elkaar. Daarom werk ik graag samen met professionals die een aanvullende expertise hebben. Op die manier verrijken en versterken we elkaar, en daar geloof ik in! Hieronder stel ik mijn partners aan je voor.

Gloria Keukens

Gloria is expert op het gebied van diversiteit en inclusie. Als strategische consultant D& I heeft ze ruime ervaring in diverse (inter)nationale organisaties. Haar praktisch aanpak leidt tot concrete strategieën en veranderingen. Gloria is samenwerkingspartner in trajecten gericht op het implementeren van strategie en voor trainingstrajecten met multiculturele teams.

Jonnet Galle 

Jonnet is een ervaren teamcoach met een achtergrond in IT. Helderheid creëren over het gewenste resultaat maakt haar werkwijze doelgericht en concreet.  Jonnet is samenwerkingspartner bij het begeleiden van IT teams, die hun skills op het gebied van samenwerking, interactieprocessen en communicatie willen verbeteren.

Carolien Daniëls

Carolien draagt als facilitator en teamcoach graag bij aan thema’s als open communicatie, gezonde besluitvorming en inclusie. Daarbij zet ze methodieken zoals Deep Democracy, Systemisch werken en Intersectionaliteit in. Carolien is samenwerkingspartner bij het faciliteren van samenwerking tussen groepen.

 

David Wijnperle

David is expert op het gebied van vrijwilligersmanagement. In zijn werk sluit hij moeiteloos aan bij mensen en creëert hij ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. David is partner bij trajecten gericht op vernieuwen van non-profitorganisaties.

Anne Vrieze

Anne Vrieze heeft als voormalige beleidsambtenaar veel kennis en ervaring in het sociaal domein. Anders denken en doen is voor haar van wezenlijk belang om de transitie in het sociaal domein te doen slagen. Binnen haar bedrijf de WWZ-Academie verzorg ik de module creatief denken voor WMO- en jeugdconsulten. Met Anne ontwikkel ik trainingen voor een vernieuwende aanpak van WMO teams bij gemeenten.

 

Marijke Krabbenbos

Marijke is een creatieve denker par excellence. Ze ziet overal nieuwe kansen en bruist van de ideeën. Als ervaren brainstorm facilitator heeft ze veel bedrijven geholpen bij het innoveren. Ik werk met Marijke samen bij het faciliteren van brainstorm voor grote groepen of workshops creatief denken.

 

Lijkt het je leuk om samen te werken?

Sluit jouw expertise aan bij wat ik doe en lijkt het je leuk om elkaar te versterken? Dan werk ik graag met je samen. Neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.